ANDALUCIA BORGERHOUT

ANDALUCIA BORGERHOUT Andalucia Borgerhout

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Andalucia Borgerhout. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 20:06 Lekker gegeten. Vismix bevatte helaas maar precies 1 grote gamba… had meer mogen zijn.
4 mei 2022 om 19:02 Zeer lekker, aanrader. We gaan zeker terug bestellen.
30 apr 2022 om 19:40 Absoluut lekker terug. Maar ik had calamari en gambas besteld. Waarschijnlijk waren die op maar ik heb extra vis gekregen en scampis. Jammer dat dit nie gemeld werd. Verder top eten zoals altijd
26 apr 2022 om 20:12 Patat was heel taai , leek oude patat. Kibbeling was oud, taai niet lekker. Zonde van mijn geld helaas
23 apr 2022 om 21:48 Heerlijk
22 apr 2022 om 17:58 Uitstekend
17 apr 2022 om 20:09 Ik heb de verkeerde bestelling gekregen aub heel goed lezen wat de klant besteld
10 apr 2022 om 19:27 18 euro betaalt voor gambas en deze waren niet eens uitgekuist, lekker hoor..
25 mrt 2022 om 9:02 Lekker, snel en warm
20 mrt 2022 om 19:39 Lekker eten en je krijgt genoeg Zeker een aanrader
13 mrt 2022 om 20:43 Zeer lekker, ruime porties. Goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.
10 mrt 2022 om 16:58 Heerlijk