ANDALUCIA BORGERHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Andalucia Borgerhout. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 18:50 Super lekker zoals altijd
28 nov 2022 om 23:50 The food is not fresh at all! They all tasted like old fish for some days old! What a shame!
25 nov 2022 om 19:22 Eten was heerlijk en ook nog goed warm
17 nov 2022 om 18:10 Beste en lekkerste vis van het Stad
11 nov 2022 om 13:35 Prijzig voor de kleine portie die je krijgt maar wel heel lekker
22 okt 2022 om 19:51 Als dat een vismix small was, dan ben ik Is benieuwd wat een mini is… dit was zo Een Klein portie, voor zo n bedrag? Sorry nooit meer. Afripperij.
5 sep 2022 om 6:35 Supper lekker de visschotel
26 jun 2022 om 0:08 Lekker en vers! Alleen jammer rijst ipv patat gekregen.
12 jun 2022 om 23:30 Ik heb nooit een visschotel besteld het was de eerste keer dat ik heb besteld ik ging altijd naar de winkel zelf maar De bestelling was op tijd aangekomen Het eten top het was heel lekker en warm dat had ik niet verwacht voor de eerste keer
10 jun 2022 om 22:23 Eerste bestelling was top,.maar vandaag beetje tegengevallen…. Mss drukker geweest.
8 jun 2022 om 21:59 Alles was gewoon top en lekker warm!
20 mei 2022 om 20:06 Lekker gegeten. Vismix bevatte helaas maar precies 1 grote gamba… had meer mogen zijn.